Blogindító beköszönés

M20 – Blogindító beköszönés

Megfogalmaztunk magunknak egy célt: Legyünk 2020-ra olyan vezető szakmai műhely, ahol a kommunikáció jövője, a jövő kommunikációja születik.

Ez nem csak egy vízió, ez egy olyan jövőkép, amely hosszú távra biztosít mindannyiunk számára egy pontosan követhető irányt, hogy merre is tartunk, hogy hová tervezünk eljutni 2020-ra.

Hiszünk az életünk végéig tartó tanulásban. A szakmánk – az iparág és az ügyféligények is – rohamtempóban változik, folyamatosan átalakul, és ez minket is folyamatos fejlődésre, kísérletezésre, tanulásra ösztönöz. Ebben a blogban ezért arra vállalkozunk, hogy beszámoljunk arról, miről és hogyan tanulunk, milyen új megoldásokat találunk ki, milyen kihívásokkal kerülünk szembe és milyen válaszokat találunk ezekre, hogy a következő, kicsit kevesebb mint három évben elérjük a célunkat. Persze az út maga a cél, ezért is gondoljuk, hogy az út bemutatása sokkal izgalmasabb, mint maga a cél. Az út maga az élet, az ügynökségünk élete. A mindennapjaink, az emberi és szakmai sikereink, a nehézségeink, a lehetőségeink, a csapat és az egyén gondolatai, érzései, érzelmei és cselekedetei.

Az M20 Blog olvasóit erre az utazásra hívjuk meg. Magunknak sok tanulást, olvasóinknak pedig hasznos informálódást kívánunk!

Rudi

Blogindító beköszönés

Ha tetszett a bejegyzés gyere vissza máskor is vagy kövess minket facebookon :)

Mi a Morphoban sokan sokfélék vagyunk: bölcsészek, közgazdászok, kreatívok, grafikusok, politológusok és marketingesek. Ami közös bennünk, az a szenvedélyünk: a kommunikáció.

www.morpho.hu